top of page
Logo.jpg
vlaggetje_2x.png
Rood-blad.png

ONTDEK

De geuren en kleuren van het seizoen

zondag 10 oktober 2021 
37e editie Herfsttintentocht Vasse

De oudste herfstklassieker van Nederland

Kom kiek'n en schuif an

Vlinder.png

Op zondag 10 oktober a.s. wordt in Vasse voor de 37e keer de Herfsttintentocht georganiseerd. Geniet in de buitenlucht van de Twentse natuur welke in deze periode zijn mooie volle kleurenpracht laat zien. De routes door de prachtige buitengebieden van Vasse en omgeving zijn als wandeling, fiets- of autotocht af te leggen.

De tintentocht
Rectangle 70_2x.png

Inschrijven

Geel-blad.png

Starten en inschrijven kan tussen 10.00 en 14.00 uur. De wandel- en autoroutes starten bij Café- Restaurant Bolscher in Vasse. De fietsroutes starten bij Hotel Restaurant Tante Sien in Vasse. Voor de deelnemers die met de auto naar Vasse komen is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. Deze worden duidelijk aangegeven als u Vasse bezoekt. Bij de inschrijving ontvangt u een consumptiebon welke u op de pauzeplek kunt inleveren. De pauzepunten zijn dit jaar bij Restaurant Bels en Kegelcentrum Nijhuis in Mander en bij De Manderveense aardbei in Manderveen.

Group 288.png

Zuurkoolmaaltijd

Traditiegetrouw is er na de tocht de mogelijkheid om te genieten 
van een echte Twentse zuurkoolmaaltijd bij de deelnemende horecabedrijven. Dat zijn Hotel Restaurant Tante Sien in Vasse, 
Café- Restaurant Bolscher in Vasse en Kegelcentrum Nijhuis in Mander. De kosten voor deze maaltijd bedragen € 13,50 p. persoon en vooraf reserveren is niet noodzakelijk.

Rood-blad.png
Maaltijd
Routes & Afstanden
Anker 1

Vragen?

Routes & Afstanden

Routes en afstanden:

Elk jaar worden met de grootst mogelijke zorg weer nieuwe routes uitgezet. Omdat er elk jaar nieuwe routes worden uitgezet kan een exacte afstand soms wat afwijken van een voorgaande editie. De volgende afstanden houden wij aan als uitgangspunt;

 

De volgende afstanden houden wij aan als uitgangspunt:

 

Kosten

Fiets/wandelroutes € 4,50

Autoroutes € 9,00 

Logo-datum.png

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder. 
Mail naar de organiserende ondernemersvereniging op;
o.v.vassemanderveen@gmail.com of

bel voor een persoonlijk gesprek naar telefoonnummer: 0541- 680215.

bottom of page