top of page
Logo.jpg
vlaggetje_2x.png

Herfsttintentocht Vasse in aangepaste Vorm 2020

Vlinder.png
Rectangle 70_2x.png
Geel-blad.png

Dit jaar zal er geen Herfsttintentocht evenement op één dag georganiseerd worden door de ondernemersvereniging Vasse. Om de regelgeving van het RIVM te waarborgen is er dit jaar voor gekozen om de herfsttintentocht te spreiden.

De tintentocht

De herfsttintentocht staat bij veel fiets- en wandelliefhebbers als vast onderdeel op de agenda. De oudste herfstklassieker van Nederland trekt jaarlijks duizenden mensen naar Vasse en dat heeft de organisatie doen besluiten dat het onder de huidige RIVM richtlijnen onverantwoord is om de tocht door te laten gaan. Om mensen toch van de prachtige natuur van Vasse en omgeving te laten genieten heeft de ondernemersvereniging gekozen voor de volgende opzet:

 

Wandelaars en fietsers kunnen elk weekend in oktober bij de startplaatsen Hotel- Restaurant Tante Sien en Eetcafé Bolscher in Vasse een gratis route verkrijgen. Tijdens de tochten kan men pauzeren bij Kegelcentrum Nijhuis, de Manderveense Aardbei en Watermolen Bels. Voor deze opzet is gekozen om de (normaal) grote bezoekersaantallen te spreiden over deze hele herfstmaand. Wilt u na de tocht een hapje eten bij de deelnemende horecabedrijven dan is reserveren gewenst.

 

De organisatie denkt op deze manier voor belangstellenden een veilige tintentocht te kunnen organiseren, zodat men toch nog kan genieten van de schitterende herfstkleuren van de veelzijdige natuur van Vasse en omstreken. Hopelijk kan in 2021 weer de traditionele Herfsttintentocht plaatsvinden in Vasse. Voor meer informatie kunt u bellen met tel. 0541 680215

Rood-blad.png
bottom of page